Serviciile noastre

Mic dejun in camera – Bucurati-va de un mic dejun copios in confortul camerei dumneavoastra.

Transport de la aeroport si catre aeroport – Va putem asigura transportul de la si catre aeroport cu un Mercedes S500 pentru pretul de 50 Euro/transport. Numarul de oaspeti/cursa este de 4 adulti.

Masaj la cerere – Va puteti rasfata cu un masaj realizat de un maseur cu experienta cu conditia sa faceti o programare cu 24 ore inainte de ora dorita. Masajul se va realiza in camera dvs. pe masa speciala pentru masaj. Pret: 50 Euro/ora

Spalatorie – Daca doriti sa beneficiati de spalatorie trebuie doar sa ne anuntati. Veti avea lucrurile impecabile in ziua urmatoare. Lista de preturi o veti gasi la receptie.

Camera pentru bagaje (gratuit) – Daca eliberati camera, dar aveti nevoie sa depozitati bagajele, va punem la dispozitie camera speciala de langa receptie. Acest serviciu este gratuit.

Early Check-in si Late Check-out (taxa fixa, in functie de disponibilitate). In masura in care avem disponibilitate va oferim cu placere cazare inaintea orei 14 si puteti elibera camera mai tarziu de ora 12 (in cursul aceleiasi zile). Tarif: 20 Euro

Asistenta medicala – In cazul in care aveti o problema medicala va putem asigura un doctor care sa vina la hotel pentru consultatie. Acest lucru se va realiza sub rezerva disponibilitatii. Va mai putem ajuta si cu programare la o clinica privata si transport pana la aceasta si retur. Preturile le regasiti la receptie

Servicii de asistenta pentru avocatii cu procese pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie – Va putem asigura informari asupra stadiilor procesuale ale cauzelor si informatii cu privire la termene, precum si pe baza unei delegatii de substituire, depunere si ridicare documente. Serviciile sunt asigurate doar pentru procesele de pe rolul Inaltei Curti.

Servicii notariale – Daca aveti nevoie urgent sa realizati un act notarial va asiguram prioritate la realizarea documentelor la notarii cu care avem parteneriate si va asiguram transportul catre notariat si retur. Preturile le regasiti la receptie.

Traduceri – In cazul in care aveti de realizat o traducere va facilitam realizarea acesteia in regim de urgenta de catre traducatorii cu care avem parteneriate. Oferta de pret va fi facuta de catre traducator pentru fiecare lucrare in parte.