Despre Palatul Lahovary

Palatul Lahovary, fosta proprietate a unei vechi familii aristocrate romanesti, se afla la km 0 al Bucurestiului, chiar in inima Capitalei, pe strada Batiste nr. 27, la 2 minute de mers pe jos de Piata Universitatii.
Cladirea, monument istoric, construita in anul 1896, puternic degradata in anii comunismului, a fost integral renovata intre 2016-2019, pastrandu-se tinuta eleganta si frumusetea fatadelor apartinand stilului arhitectonic neo-francez.
Interiorul, adaptat structurii unui Boutique Hotel, urmeaza prin finisaje, decoratiuni interioare si mobilier, linia calda dar si trufasa a elitei aristocratice romanesti de secol 19.
Proprietate vecina cu Inalta Curte de Casatie si Justitie, locatia caldirii da satisfactie oricarei exigente.

Toate camerele si holurile dispun de incalzire in pardoseala, baie privata cu dus, iar pentru confortul dvs. vati gasi halate de baie, papuci, uscator de par si articole de toaleta gratuite, smart TV cu ecran generos, minifrigider, wi-fi gratuit.
Pentru confortul oaspetilor, toate camerele beneficiaza de un birou de lucru.

Hotel Lahovary Palace – Exterior

Micul dejun este oferit in camera, fiind preparat si adaptat cerintelor fiecarui client, sau va puteti bucura de acesta descoperind o gama larga de restaurante si Pub-uri in vibrantul Centru Vechi.

Cand esti in mijloc, toate sunt in jurul tau, asa ca pe o raza de 1 km gasiti Teatrul National, Centrul Vechi , Parcul Cismigiu , Ateneul Roman, Universitatea Bucuresti, Palatul Regal, Sala Palatului, Palatul Parlamentului, Piata Unirii cu spectaculoasa Simfonie a Apei, Splaiul Dambovitei, Biserica Armeneasca, Biserica Stavropoleos, Catedrala Patriarhala.

Aeroportul Henry Coanda, situat la 30 de minute, poate fi accesat fie prin transferul asigurat contra cost de catre hotel, fie prin intermediul transportului public, statia autobuzului 783 fiind in capatul strazii Batiste, la 3-4 minute de mers pe jos.

Piata Universitatii aflata la 200m este locul nodal al sistemului de transport bucurestean, inclusiv metrou.

Vorbim limba ta.